Sari la conținut

Ce este Certificatul Constatator Furnizare Informații

  Navigarea prin labirintul administrativ al documentelor de afaceri poate fi adesea o sarcină intimidantă. Cu o multitudine de documente necesare pentru a asigura buna funcționare a unei companii, înțelegerea fiecăruia și rolului său poate fi esențială.

  În România, un document cheie este Certificatul Constatator pentru Furnizare Informații. Acest articol vă va ajuta să înțelegeți mai bine ce este acest certificat constatator, informațiile pe care le include și cum poate fi utilizat.

  Ce este Certificatul Constatator pentru Furnizare Informații?

  Certificatul Constatator pentru Furnizare Informații este un document oficial emis de Oficiul Registrului Comerțului în România. Acesta servește ca o confirmare a existenței unei entități comerciale sau juridice și furnizează detalii esențiale despre aceasta.

  Informațiile incluse în Certificatul Constatator pentru Furnizare Informații

  Acest tip de certificat include o gamă largă de informații despre companie, printre care:

  • Numărul de înregistrare la Oficiul Registrului Comerțului (ONRC)
  • Numele complet al companiei
  • Forma juridică
  • Codul Unic de Înregistrare (CUI)
  • Adresa sediului social
  • Starea firmei (activă, în insolvență, etc.)
  • Codurile de Clasificare a Activităților Economice (CAEN) – principal și secundar
  • Capitalul social
  • Informații despre administratori și asociați/acționari

  Utilizarea Certificatului Constatator pentru Furnizare Informații

  Acest tip de certificat are rol de informare și este adesea necesar pentru diverse tranzacții comerciale și pentru a dovedi existența și buna funcționare a unei companii. În unele cazuri, pentru informații mai detaliate, poate fi necesar un certificat constatator de bază.

  Deși poate părea un proces descurajant, înțelegerea și obținerea Certificatului Constatator pentru Furnizare Informații este esențială pentru buna funcționare a afacerii dumneavoastră. În era digitală, există servicii online care pot face acest proces mai eficient și mai accesibil.

  Un astfel de serviciu este certificat24h.ro. Acesta oferă posibilitatea de a comanda Certificatul Constatator pentru Furnizare Informații direct online, economisind timpul pe care l-ați petrece altfel la coadă la Oficiul Registrului Comerțului. Cu câțiva pași simpli, puteți avea documentul necesar în mâini într-un timp foarte scurt.